Gazonul de pe Cluj Arena arată bine după ediția din acest an a festivalului UNTOLD. Tișe a trimis o echipă pentru monitorizare: „Pare în regulă”


Primele imagini cu gazonul de pe Cluj Arena arată că suprafața de joc se prezintă în condiții mult mai bune după patru zile de UNTOLD, comparativ cu anii precedenți. Cu toate acestea, președintele Consiliului Județean Cluj așteaptă „verdictul” echipei trimise în teren pentru monitorizarea situației.

„Untold este un eveniment care an de an aduce Clujului bani, pe lângă faimă și un renume. Sunt unii care îşi doresc doar meciuri de fotbal, alţii care îşi doresc şi evenimente sau concerte. Eu cred că trebuie organizate toate evenimentele. Trebuie să fie folosit şi pentru sport şi pentru alte evenimente.

Echipa care monitorizează starea gazonului a început în această dimineaţă inventarierea gazonului şi a întregului stadion de la scaune până la toalete. Tot ceea ce ar fi putut să se strice. Se va încheia un proces verbal foarte clar. Vom vedea exact. Am văzut şi eu primele imagini cu gazonul. La prima vedere pare că este în regulă, dar pe mine mă interesează mai mult de atât.

Noi am investit în gazonul acesta în urmă cu câteva luni, am schimbat infrastructura. El trebuie să corespundă din punct de vedere al activității sportive. Acest lucru trebuie să confirme firma de specialitate. Aşteptăm procesul verbal de constatare. Dacă va fi nevoie, vom schimba în totalitate gazonul, avem această garanţie primită de la cei care au organizat Untold”, a declarat Tișe, la Napoca Live.

Singura porțiune ce pare mai afectată este cea pe care a fost instalată scena propriu-zisă.

uti.jpeg

Amintim că, după ce a fost schimbat integral de Consiliul Județean Cluj, organizatorii festivalului au protejat gazonul folosind „cel mai performant portafloor din lume”. Cu toate acestea, situația reală a gazonului de pe Cluj Arena va fi mai ușor de evaluat după primul meci disputat pe stadion. Meciul dintre FC Universitatea Cluj și CFR se va disputa cu siguranță pe stadionul din Parcul Central, partida din etapa a 6-a Superligii a fost programată luni, 21 august 2023, la ora 21:30.

2.jpeg

Comentarii Facebook