Gandaci in saloane si morti tinuti in cabinele de dus la Clinica Medicala 2 din Cluj-Napoca FOTO EXCLUSIV


O scrisoare adresata Stiri de Cluj semnaleaza lucruri de-a dreptul incredibile care se intampla la Clinica Medicala 2 din Cluj-Napoca. Citeste mai jos o scrisoare demna de un film de groaza.

"Am fost internata in Clinica Medicala 2 si vreau sa reclam unele lucruri de-a dreptul oribile. Goangele misuna peste tot si mortii sunt tinuti in cabinele de dus pana cand se racesc, in timp ce pacientii dau peste ei.

Sunt goange mai ales in noptiere. Nu mai rezist acolo mi-e scarba. Am realizat si o fotografie pentru a arata ce se intampla acolo. Imaginea a fost surprinsa in Spitalul Medicala 2 intr-un salon de la etajul 2, sectia interne. Nu stiu de ce nu se deratizeaza. Mancarea sau lucrurile trebuie tinute in pungi ca se baga goangele si totul trebui aruncat la gunoi. E cel mai scarbos spital, Medicala 2, si nimeni nu face nimic.

Au voie sa bage oamenii care mor in cabinele de dusuri? Eu am patit-o. Intr-o dimineata am vrut sa fac dus si era acolo un om invelit in cearceaf alb. Era decedat. In loc sa-i bage pe cei pe moarte pe sectii de terapie sau in saloane speciale ii baga in saloane cu ceilalti, care nu sunt grav bolnavi.

O doamna, in luna mai, au adus-o de la UPU si era pe duca. A murit cu noi in salon, cand mancam de amiaza. Am vrut sa anunt Sanepidul, dar mi-a fost frica sa nu se afle. M-am gandit sa va anunt pe voi pentru ca voi sunteti de incredere. Poate reusiti sa faceti ceva.

Trebuie sa fac tomograf peste o saptamana, dar mi-e groaza ca noaptea patruleaza gandacii. V-am scris pentru ca poate macar asa se vor lua masuri", precizeaza o cititoare Stiri de Cluj, R.A., care a dorit sa isi pastreze anonimatul, intr-o scrisoare trimisa pe adresa office@stiridecluj.ro.

 

Conducerea spitalului nu a putut fi contactata.

 

Comentarii Facebook