Miercuri 24 Aprilie

Galerie FOTO cu Iulia Plaian din timpul liceului. Vezi fotografii care infirma faptul ca ar fi fost depresiva


Iulia Plaian, tanara de 19 ani care a decedat dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul opt al blocului de pe strada Nicolae Titulescu, era o fata plina de viata, demonstreaza pozele ei de pe Facebook.

Fostii colegi ai tinerei sustin ca aceasta era o fire vesela in timpul liceului. Mai multe fotografii, in care Iulia Plaian apare in timpul orelor, atunci cand era la liceu, excursii, petreceri sau iesiri cu prietenii, confirma spusele colegilor ca aceasta era o fire plina de  viata.

 

 

In mai multe fotografii, tanara apare cantand la chitara pentru prietenii ei, asta fiind una din marile ei pasiuni. De asemenea, ea mai apare in diverse excursii cu colegii ei de liceu, alaturi de care s-a simtit cel mai bine. Astfel, pozele postate de catre tanara pe Facebook infirma faptul ca ea ar fi fost o fire retrasa si depresiva. Vezi AICI detalii.

 



Iulia Plaian s-a aruncat in gol de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Nicolae Titulescu, marti seara (Detalii AICI). Aceasta ar fi cazut intr-o depresie severa pentru ca nu mai era prima la invatatura, dupa ce ea a absolvit Colegiul National "George Cosbuc" din Cluj cu media 10, iar examenul la bacalaureat l-a luat cu 10 pe linie, fiind una dintre cei 8 elevi de elita ai Clujului din acest an care au luat nota maxima. Detalii AICI.

 

Urmariti o galerie foto cu pozele de pe Facebook ale Iuliei din timpul liceului.

Comentarii Facebook