Gala "10 pentru Cluj - Juniorii Clujului, Sperantele Cetatii" rasplateste elevii excelenti ai orasului


Elevii clujeni cu rezultate extraordinare la anumite materii si care fac performanta se pot inscrie pentru cea de a treia editie a premiilor comunitatii, Gala "10 pentru Cluj - Juniorii Clujului, Sperantele Cetatii" aflata la a treia editie.

Primaria Cluj-Napoca, alaturi de partenerii sai, companii implicate in viata comunitatii clujene ii vor premia pe care care vor fi desemati si in acest an, castigatori la unul dintre cele 10 domenii ale competitiei. 

Gala va avea loc in data de 14 decembrie 2011 in Casa de Cultura a Studentilor, cand tinerii desemnati castigatori vor fi premiati la cele 10 sectiuni ale competitiei.
 
Acestea sunt: Ambasador pentru Cluj, Social, Arte - ansambluri, Arte - individual, Sport de echipa, Sport individual, IT, stiinte, Mediu, Inovatie.
 
Competitia este impartita pe 3 sectiuni, in functie de varsta: 
- Sectiunea A: Tineri cu varsta cuprinsa intre 14-18 ani (liceu)
- Sectiunea B: Tineri cu varsta cuprinsa intre 10-14 ani (gimnaziu)
- Sectiunea C: Tineri cu varsta cuprinsa intre 3-10 ani (ciclul prescolar si primar)

In sectiunea C intra si categoria "Prichindeii cetatii", adresata micutilor clujeni din gradinite, care au participat la concursuri si competitii specific varstei lor.

De asemenea, va fi acordat un premiu de excelenta unui cadru didactic la categoria "Formatorul anului".

Juriul concursului va fi format din reprezentanti ai Inspectoratului scolar Judetean Cluj, ai ONG-urilor si ai sponsorilor concursului.

Comentarii Facebook