O tanara a inchiriat fictiv apartamente din Cluj-Napoca de 28 de ori! Politistii au retinut escroaca in Ramnicu Valcea


Politistii au retinut o tanara de 22 de ani din Sibiu care, in perioada august - septembrie 2011, a inchiriat un apartament din Cluj-Napoca de nu mai putin de 28 de ori.

"In 18 octombrie, lucratorii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca, compartimentul falsuri-inselaciuni, au depistat pe raza municipiului Ramnicu-Valcea, judetul Valcea pe  P. Alexandra, de 22 ani, din Sibiu, suspecta de comiterea infractiunii de inselaciune in forma continuata, fapta savarsita in perioada august - septembrie 2011, in dauna unui numar de 28 parti vatamate. Politistii au stabilit ca, in perioada mentionata,  P. Alexandra, sub pretextul ca este proprietara de drept sau ruda proprietarilor de drept a unor apartamente situate pe raza municipiului Cluj-Napoca, a pretins si primit de la partile vatamate sume cuprinse intre 200 si 400 de euro, reprezentand cotravaloarea chiriei, iar cand partile vatamate au intentionat sa ocupe apartamentele inchiriate au constatat ca in acestea locuiesc alte persoane", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Adnana Ilies.

Tanara va fi prezentata in fata instantei cu propunere de arestare pe 29 de zile.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Procurorii au prezentat-o pe tanara in fata magistratilor de la Judecatoria Cluj-Napoca, iar acestia au decis sa o arestaze pentru 15 zile sub acuzatia de inselaciune.

Comentarii Facebook