GAFĂ a DIICOT Cluj! Au publicat poza unui director de firmă, spunând că este un infractor căutat


DIICOT Cluj a transmis, miercuri, o informare prin care solicitau ajutorul clujenilor pentru a depista un bărbat care ar fi folosit fraudulos un card bancar, cauzând un prejudiciu de 5.000 lei unei persoane.

În luna decembrie 2015, un bărbat ar fi utilizat în mod fraudulos un card bancar şi ar fi retras suma de 5.000 de lei în dauna unei persoane vătămate din Cluj-Napoca.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de acces ilegal la un sistem informatic şi efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos”, se arată în comunicatul transmis oieri de DIICOT Cluj, prin care clujenilor le era cerut ajutorul pentru a-l depista pe vinovat.

 

Bărbat căutat de polițiști după ce l-a lăsat pe un clujean fără câteva mii de lei. L-ați văzut? FOTO



Totuși, în imaginile transmise de oamenii legii era un alt bărbat, directorul unei firme din Cluj-Napoca, acesta neavând nicio legătură cu acest caz.

Eu nu am fraudat pe nimeni. Noi avem birourile acolo și retrag bani frecvent de la acel bancomat. Am sunat și la bancă pentru a vedea ce se întâmplă”, ne-a spus bărbatul.

Acest lucru a fost confirmat, astăzi, de procurori, care au anunțat că persoana din imagini nu are legătură cu dosarul.

Urmare a difuzării imaginilor transmise ieri, 27 aprilie a.c., de către D.I.I.CO.T. – Serviciul Teritorial Cluj şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, vă comunicăm faptul că persoana surprinsă de camerele de supraveghere din zona comiterii faptei a fost identificată.

Din cercetările efectuate până în prezent, rezultă faptul că persoana în cauză nu are legătură cu dosarul penal aflat în intrumentarea structurilor menţionate”, au transmis, reprezentanții DIICOT Cluj și BCCO .

În cauză se continuă cercetările pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirea exactă a stării de fapt.

 

Cu toate acestea, imaginea neblurată a directorului unei firme de curierat din Cluj-Napoca a apărut în majoritatea publicațiilor din Cluj și în multe ziare naționale. Prejudiciul de imagine este enorm.

Comentarii Facebook