Bărbat căutat de polițiști după ce l-a lăsat pe un clujean fără câteva mii de lei. L-ați văzut? FOTO


Procurorii DIICOT și polițiștii clujeni cer ajutorul cetățenilor pentru depistarea unei persoane care ar fi utlizat în mod fraudulos un card bancar.

Conform oamenilor legii, în luna decembrie 2015, un bărbat ar fi utilizat în mod fraudulos un card bancar şi ar fi retras suma de 5.000 de lei în dauna unei persoane vătămate din Cluj-Napoca.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de acces ilegal la un sistem informatic şi efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

--------------

UPDATE

 

Persoana care apare în imagini este directorul unei firme din Cluj-Napoca. ”Eu nu am fraudat pe nimeni. Noi avem birourile acolo și retrag bani frecvent de la acel bancomat. Am sunat și la bancă pentru a vedea ce se întâmplă”, a spus bărbatul, a cărui identitate nu o dezvăluim.

 

Procurorii de la DIICOT Cluj au fost contactați pentru a lămuri această chestiune. De asemenea, imaginea a fost blurată.

 

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook