Gabriel Hilote, condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare pentru accidentul in care a murit familia Dragoste


Gabriel Hilote a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea familiei Dragoste intr-un accident de circulatie produs in 19 octombrie 2009. Omul de afaceri va mai trebui sa plateasca daune morale de 90.000 de euro.

Judecatorii l-au condamnat pe Hilote pentru ucidere din culpa la trei ani si opt luni si pentru parasirea locului accidentului, la un an si opt luni, dar va ispasi pedeapsa cea mai mare. Rudele familiei Dragoste, parinti si fiica, ce au murit in accidentul din 19 octombrie, au solicitat daune morale in valoare de 420.000 de euro, dar instanta a aprobat numai 90.000 de euro.

Rudele familiei Dragoste sunt nemultumite de decizia judecatorilor si vor face recurs la Tribunalul Cluj, solicitand pedeapsa maxima de 10 ani pentru fapta sa.

Accidentul in care a murit familia Dragoste s-a produs pe Bulevardul 1 Decembrie, in cartierul Grigorescu. Gabriel Hilote aflat la vonalul unui autoturism marca Porsche Chyenne a intrat pe contrasens intr-un autoturism in care se afla familia Dragoste. Toti cei trei au murit, iar Hilote a fugit de la locul accidentului, predandu-se dupa cateva ore. Omul de afaceri era baut si a pretins ca a suferit de amenzie.

Comentarii Facebook