Apostu asculta de ordinele lui Emil Boc si da un exemplu. 279 de angajati din primaria Cluj-Napoca "executati" dintr-un foc


Numarul angajatilor de la Primaria Cluj-Napoca se reduce cu 279 de posturi de la 1.097 la 818, se arata intr-un proiect ce va fi suspus dezbaterii Consiliului Local in 25 mai.

Reducerea organigramei prevede desfiintarea unor functii de conducere si a unor directii si servicii din subordinea primarului Sorin Apostu.

"Cele mai importante reduceri se vor realiza la posturi de conducere, unde din 82 de posturi, mai raman 60 in noua organigrama se reduc 22 de posturi, din care 3 de directori. De asemenea, la posturi de personal de executie s-au taiat 257 de posturi", a declarat primarul Sorin Apostu.

Potrivit noii organigrame, in primarie vor functiona 9 directii: de Impozite si Taxe Locale, Politia Comunitara, Directia de Administrare, Directia de Comunicare, de Relatii Publice si Turism, Directia Patrimoniul si Evidenta Proprietatii, Directia Tehnica, Directia Urbanism, de Evidenta a Persoanelor, si Directia Economica.

In subordinea secretarului municipiului vor fi si 4 servicii: Serviciul Autoritate Tutelara si Arhiva, Serviciul de Relatii cu consiliul si Administratie Locala, Serviciul Juridic-Contencios si Serviciul Revendicari Fond Funciar si Registrul Agricol.

Primarul Sorin Apostu va avea in subordine Biroul de Audit Public Intern, Compartimentul control intern si managementul calitatii, Serviciul de resurse umane, Biroul mass-media, Serviciul Strategii de informatizare, Biroul de relatii externe si investitori.

Comentarii Facebook