Functionarii Primariei si-au batut joc de o mamica! Au lasat-o fara indemnizatia de crestere a copilului pe nedrept


O clujeanca reclama incompetenta functionarilor de la Primarie, care au lasat-o fara indemnizatia de cretere a copilului pe urmatoarele luni, din cauza unei neglijente crase.

"Conform legii beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului, dar luna aceasta am avut supriza neplacuta sa nu primesc indemnizatia, am fost la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Cluj de unde mi s-a transmis ca mi-a fost suspendata indemnizatia pentru neplata impozitului pe anul trecut. Lucru ciudat tinand cont ca nu am nici o proprietate dupa care trebuie platit impozit pe numele meu si ca trebuie sa merg la Primarie pentru plata impozitului sau eliberarea unui certificat fiscal", a povestit L.L..

Acesta a spus ca a urmat sfatul angajatului de la AJPS Cluj si a mers la Primarie. "Am constatat ca masina pentru care nu-mi platisem impozitul era radiata de pe numele meu din 2010 si aparea acest lucru in evidentele Primariei. Mi-am scos un certificat fiscal din care reiesea ca am zero datorii, am mers cu toate actele la AJPS Cluj, unde mi s-a transmis ca voi primi indemnizatiile in luna mai. Este anormal ca dintr-o greseala a unui functionar al Primariei eu raman fara sursa de venit 3 luni de zile?", i-a intrebat clujeanca pe reprezentantii municipalitatii, pe site-ul domnuleprimar.ro.

 

Problema ridicata nu a primit inca niciun raspuns.

Comentarii Facebook