Duminica 28 Aprilie

GPL -ul de la LuKOil distruge masinile clujenilor! VEZI un exemplu FOTO


Tot mai multi clujeni, care au alimentat cu gaz de la statiile LuKOil din Manastur, Apahida sau de pe Calea Turzii, se plang ca au ramas cu masinile pe "butuci".

La inceputul lunii martie, Stiri de Cluj a prezentat cazul mai multor soferi ale caror masini s-au stricat dupa ce soferii au alimentat cu GPL de la diferite statii LukOil din judetul Cluj.

"Avand masina pe gaz am alimentat din statia de LukOil, dar din pacate gazul a fost de foarte proasta calitate si de o saptamana numai prin service -uri umblu cu ea. Am depus sesizare si la LukOol, dar nu am primit niciun raspuns. Mai grav este faptul ca nu suntem singurii cu aceasta problema. Pe strada Frunzisului si in Apahida e plin de masini care sunt in aceeasi stare", a spus Cristian Stan, cel care ne-a scris si mesajul pe adresa office@stiridecluj.ro.

Vezi AICI amanunta.

Andrei Ciocan, un alt clujean pagubit in urma alimentarii cu gaz de la LuKOil, ne-a trimis acum fotografii pentru a demonstra ce a "gasit in GPL -ul de la Lukoil".

In ciuda zecilor de plangeri, reprezentantii LukOil nu oferit niciun raspuns in legatura cu problemele sesizate de clujeni.

Oamenii vor sa dea in judecata compania.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

"In data de 28.03.2012 pe site-ul www.stiridecluj.ro a fost publicat un articol care contine informatii ce afecteaza negativ imaginea companiei LUKOIL Romania privind calitatea carburantului GPL auto comercializat. Astfel, compania a luat la cunostinta de asa zisele sesizari ale persoanelor care apar mentionate in articol, insa, in urma verificarilor, a rezultat ca niciuna dintre aceste persoane nu a facut vreo sesizare scrisa catre compania LUKOIL Romania, asa cum se sustine in articol.

S.C. LUKOIL ROMANIA S.R.L. monitorizeaza permanent calitatea produselor petroliere comercializate prin reteaua de statii de distributie si urmareste satisfacerea pe deplin a cerintelor clientilor sai. Ca urmare, carburantul GPL auto comercializat, si la care se face referire in articolul mai sus mentionat, se incadreaza in standardul in vigoare, SREN 589/2009 - "Carburanti pentru automobile GPL conditii si metode de analiza", Tabelul 1 – Cerinte si metode de incercare.

Mentionam ca Rafinaria  S.C. PETROTEL-LUKOIL S.A.- furnizorul produsului - a omologat toata gama de carburanti la Registrul Auto Roman, iar produsul mai sus-amintit a obtinut  Certificatul de Conformitate nr. 2077, cu valabilitate pana in anul 2013.

Loturile de produse expediate de Rafinarie trec printr-un amplu proces de control al calitatii, verificari si analize realizate de catre laboratoare cu metode acreditate si in conformitate cu standarde la nivel european", precizeaza reprezentantii LuKOil.

 

 

Comentarii Facebook