FOTO. S-a răsturnat un camion în Bonțida! E periculos în zonă din cauza ninsorii și a viscolului


Accident în localitatea Bonțida! Din primele informații, un camion s-a răsturnat într-un șanț. Martorii spun că șoferul ar fi încercat să-i facă loc altui șofer să-l depășească, dar și drumul în zonă este periculos din cauza ninsorii abundente.

Eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a avut rezultat negativ”, informează IPJ Cluj.

Un clujean a surprins imaginile, potrivit martorului: „Șoferul a încercat să-i facă altui șofer loc să-l depășească”. 

cami.jpeg

Amintim că fost prelungită avertizarea meteo Cod galben de vânt puternic și ninsori la Cluj, valabilă de marţi, 3 aprilie, de la ora 10:30, până miercuri, 5 aprilie, la ora 14:00.

Luna aprilie este asociată cu primăvara, nu cu iarna. Cu toate acestea, azi ne-am trezit într-un peisaj neașteptat și cel mai probabil, nedorit de mulți dintre noi. Pentru a preîntâmpina evenimentele rutiere, recomandăm atenție sporită. Adaptați viteza la condițiile de drum și păstrați distanța de siguranță față de ceilalți participanți la trafic! Fiţi vigilenți în zona trecerilor pentru pietoni și evitați să vă lăsați distrași de telefoanele mobile!”, a transmis marți dimineață IPJ Cluj.

p1.jpeg

Foto: Info Trafic Cluj-Napoca/Bustan Andrei

Comentarii Facebook