Miercuri 24 Aprilie

Momente de panică în autobuzul 24B! O fată a leșinat după ce a stat în picioare 45 de minute, în traficul de dimineață


Momente de panică pentru pasagerii autobuzului 24B, care au mers marți dimineață de la centrul comercial VIVO până la stația Memorandumului. După 45 de minute în care au stat în traficul infernal, o tânără a leșinat.

Un cititor Știri de Cluj a relatat cele întâmplate, se pare că tânăra, sufocată de îmbulzeala din transportul public, a căzut jos și s-a lovit puțin la cap. 

Pe la 08:30 a plecat 24B de la VIVO, iar la Memo am ajuns pe la 9 și un sfert, deci vreo 45 de minute am stat în trafic dimineață. Fata a stat în picioare tot timpul, iar înainte de Memo a căzut brusc pe spate. S-au panicat oamenii, am deschis un geam”, a relatat clujeanul pentru Știri de Cluj.

Bărbatul a transmis că autobuzul era plin, iar după atâta timp petrecut într-un spațiu închis, nu e de mirare că cineva a leșinat. 

Din fericire, tânăra a fost ajutată să se ridice și și-a revenit în scurt timp, fără să fie nevoie de intervenția unei ambulanțe. 

Amintim că ninsoarea căzută marți dimineața a creat și mai multe probleme. Orașul s-a blocat pe toate axele, s-a circulat bară la bară dinspre Florești, Baciu și Apahida. Citește și: Clujenii îi bat obrazul lui Boc pentru închiderea străzii Dragalina, e haos în trafic: „De ce blochezi o stradă întreagă, în loc să lucrezi pe tronsoane?”

Foto: Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook