FOTO - O clujeancă și copilul ei au fost atacați de un câine pe pârtia de la Feleacu: „E posibil așa ceva?”


Duminică, 5 februarie, pe pârtia de la Feleacu o mămică ieșită la săniuș împreună cu copilul său a fost atacată de un câine maidanez care dădea târcoale prin zonă. 

Câinele fără stăpân a atacat inițial patrupedul famililei, ulterior a încercat să atace femeia. Câinele familiei s-a ales cu câteva răni superficiale, după încăierarea cu patrupedul maidanez, iar mama și copilul au reușit să intre în mașină înainte să fie atacați. Ulterior, la fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi chemat de clujeancă.  Femeia spune că va depune plângere la poliția Feleacu. 

Incidentul putea să aibă urmări mai grave spune aceasta, făcând referire la siguranța ei și a copilului.

feleacu maidanez.PNG

Femeia a povestit incidentul pe un grup de Facebook

Și eu, ca mulți dintre voi am așteptat zăpada. Nu atât pentru mine, cât pentru bucuria copiilor… Așa că e duminică, hai să facem o tură la săniuș în Feleac. Cu un copil și cu câinele. Doar că plimbarea s-a transformat într-o încleștare cu un alt câine. Dulăul din imagine ne-a atacat câinele, și ulterior ne-a atacat și pe noi. Max (câinele), s-a ales cu ceva răni (am văzut urme de sânge pe zăpadă), noi am scăpat doar cu o spaimă urată. Păi e posibil așa ceva? Am sunat la 112, au venit Jandarmii, am vorbit cu dl Crâncu, ulterior m-a sunat că au prins câinele. Mâne am să fac o plângere și la Poliția din Feleacu (azi nu a răspuns nimeni la telefon)”,  a scris aceasta. 


Comentarii Facebook