O mămică din Cluj și copilul ei, atacați de un câine pe pârtia de la Feleacu: „Păi e posibil așa ceva?”


O mămică din Cluj s-a plâns că a fost terorizată de un câine lăsat la voia întâmplării pe pârtia de la Feleacu. Ea și copilul său au scăpat doar cu o spaimă urâtă, maidanezul însă i-ar rănit cățelul.

Și eu, ca mulți dintre voi am așteptat  zăpada. Nu atât pentru mine, cât pentru bucuria copiilor… Așa ca e duminică, hai să facem o tură la săniuș în Feleac. Cu un copil și cu câinele. Doar că plimbarea s-a transformat într-o încleștare cu un alt câine. 

Dulăul din imagine ne-a atacat câinele, și ulterior ne-a atacat și pe noi. Max (câinele), s-a ales cu ceva răni (am văzut urme de sânge pe zăpadă), noi am scăpat doar cu o spaimă urată. Păi e posibil așa ceva?

Am sunat la 112, au venit Jandarmii, am vorbit cu dl Crancu, ulterior m-a sunat că au prins câinele. Mâine am să fac o plângere și la Poliția din Feleacu (azi nu a răspuns nimeni la telefon). Aveți idee cum pot urmări ce se întâmplă cu câinele ca să nu mai fie astfel de evenimente?”, a transmis Manuela, pe grupul de Facebook „Clujul Civic”. 

Comentarii Facebook