FOTO - Impact puternic între două mașini, la ieșirea din Huedin. Un bărbat de 69 de ani, transportat de urgență la spital


Accident rutier la ieșirea din Huedin spre Oradea. Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat de urgență la spital.

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, 11 februarie, la ieșirea din Huedin spre Oradea. În accident au fost implicate două mașini, iar un bărbat de 69 de ani a acuzat dureri la coloană și a fost transportat la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut la ieșire din oraș spre Oradea. Apelul de urgență a venit în jurul orei 14:31, astfel că la misiune au fost mobilizate două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Pompierii au găsit la fața locului două autoturisme avariate, fără persoane încarcerate. Un bărbat de 69 de ani a acuzat dureri la coloană și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

hued 2.jpeg

Sursa foto: ISU Cluj 

Comentarii Facebook