Unul dintre bătăușii de la restaurantul „Sarea-n Bucate”, din Turda, a fost reținut pentru 24 de ore


Vineri, 10 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul de investigații Criminale au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de unul dintre bărbații implicați în scandalul de la Restaurantul „Sarea-n Bucate”.

Bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Turda, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilorde tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau altceva violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au transmis polițiștii. 

Potrivit IPJ Cluj, acesta este bănuit că, la data de 1 februarie, în jurul orei 21:30, în timp ce se afla într-un local din municipiul Turda, alături de alte persoane, ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 39 de ani, din același municipiu, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

De asemenea, în noaptea de ¾ decembrie 2022, în intervalul orar 23:30 – 00:30, în timp ce se afla într-o sală de jocuri din municipiul Turda, ar fi agresat fizic un bărbat, tulburând ordinea și liniștea publică. Totodată, aceasta ar fi intrat în local având asupra sa o bâtă de baseball. Polițiștii au constatat că acesta s-ar sustrage de la urmărirea penală, fiind efectuate activități investigativ-operative în vederea depistării lui”, au mai transmis autoritățile. 

Citește și: Bătaie la restaurantul ”Sarea-n Bucate”, de la Salina Turda - VIDEO

Ulterior, la data de 10 februarie, bărbatul a fost depistat în municipiul Cluj-Napoca, fiind condus, în baza mandatului de aducere, la sediul poliției municipiului Turda, în vederea continuării cercetărilor”, mai transmite IPJ Cluj.

În cauză se efectuează activități de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, acesta urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Turda cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Citește și: Bombardierii care au bătut un om la restaurantul ”Sarea-n Bucate” din Turda nu au fost arestați, pentru un motiv rar întâlnit

Comentarii Facebook