FOTO. EXPLOZIE la o locuință din Apahida. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale


O explozie s-a produs  duminică, 19 iunie, în jurul orei 14.50, la o locuință de pe strada 8 Martie, din Apahida, anunță ISU Cluj.

Salvatorii s-au deplasat la locul incidentului cu mai multe echipaje. La fața locului au fost dislocate patru autospeciale, echipaje SMURD și SAJ. Două persoane au primit îngrijiri la fața locului, din primele informații nu au suferit afecțiuni grave, potrivit informațiilor prezentate de ISU. 

Update

A fost afectată structura de rezistență a casei în care a avut loc explozia. Bărbatul și femeia care se aflau în locuință s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, în urma evaluării primare efectuate de către echipajele medicale s-a constat că au suferit arsuri de peste 40 % din suprafața corpului. Cele două persoane în vârstă de cca 60 de ani au fost transportate la spital, potrivit ISU Cluj. 

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 14.50 cu privire la la o explozie care s-ar fi produs la o locuință de pe strada 8 Martie, din localitatea Apahida. La fața locului s-au deplasat polițiștii, echipaje de pompieri si echipaje medicale, aceștia din urmă luând măsurile necesare pentru salvarea a 2 persoane de circa 60 de ani, care ar fi suferit arsuri de aproximativ 40% din suprafața corpului”, anunță IPJ Cluj. 

În momentul sosirii la fața locului salvatorii au constatat faptul că imobilul fusese distrus în mare parte de explozie, fiind afectată și structura de rezistență a acestuia. Explozia, produsă cel mai probabil în urma unei acumulări de gaze, nu a fost urmată de incendiu.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au condus la acest incident.

ex 3.jpeg


Comentarii Facebook