FOTO - Castor uriaș, văzut la plimbare pe lângă podul Răsăritului


Un castor măricel a fost filmat zilele trecute pe o stradă din cartierul Iris din municipiul Cluj-Napoca. Animalul se deplasa încet și tacticos în zona străzii Oașului, în apropiere de podul Răsăritului. 

Am observat castorul în zona străzii Oașului, la intersecția cu strada Traian, pe lângă Someș în zona noului pod... Inițial am crezut că este un câine care se mișca prin iarbă”, a spus clujeanul care a publicat filmarea pe pagina celor de la E Fain la Cluj!

Din păcate, castorul a trebuit să-și reconfigureze traseul pentru că pentru a trece peste podul Răsăritului, animalul mai are de așteptat. 

Clujenii fac haz de necaz și spun că așa arată un „castor de Cluj... care se respectă”, „e mare cât un berbec”, sau „că din moment ce e atât de uriaş, atunci ar putea fi un castor sovietic vinovat de defrișările din România”.

Alții au spus că ar putea fi chiar „achiziționat prin PeNeReRe pentru amenajări spații verzi și infrastructură”. Oricum, pe pod sunt și „niște șobolani cât o pisică”, spun alți clujeni. 

Sursa foto: E Fain la Cluj!


Comentarii Facebook