FOTO. Accident teribil în comuna Cășeiu, Cluj! O mașină s-a răsturnat, două victime, între care și un copil, au fost găsite inconștiente


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Rugășești, comuna Cășeiu. 

Au fost dislocate la fața locului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ, unde au găsit un băiat, în vârstă de 7 ani, și o femeie, în vârstă de 34 de ani, în stare de inconștiență. 

Totodată în afara părții carosabile era o mașină răsturnată pe pavilion, cu ocupanții ieșiți din aceasta. Copilul și femeia au primit îngrijiri de urgență și au fost transportați la spital de către echipajele SAJ pentru investigații și asistență medicală.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de protecție pentru persoanele implicate în accident, anunță ISU Cluj.

Citește și: Victimele depășirilor interzise! Cum s-a petrecut accidentul grav din Rugășești, în urma căruia o femeie și un copil de 7 ani au ajuns la spital

Comentarii Facebook