Duminica 28 Aprilie

Fostul sef IPJ Cluj, Grigore Blaga: La Cluj nu mai avem politie VIDEO


Colonelul in rezerva Grigore Blaga, fostul sef al IPJ Cluj, i-a atacat dur pe comandantii politiei clujene, facandu-i neprofesionisti. De asemenea a spus despre chestorul Ioan Pacurar ca nu este un politist adevarat.

 

Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii Stiri de Cluj LIVE de pe wwwstiridecluj.ro, de la ora 19.00.

"La Cluj nu mai avem politie, politie. Eu cand zic politie politie ma refer nu la politistii astia pe care ii vedem ziua si noaptea, ci la politia care in tacere lucreaza si numai vezi efectul dupa un timp. Noi nu mai avem asa ceva, asta presupune munca speciala, presupune pricepere. Din pacate in functiile de conducere  s-au promovat oameni care nu sunt  meseriasi. Domnul Pacurar sa ma ierte, dar n-a fost in viata lui ofiter de politie judiciara, ofiter de politie economico-financiara. A fost  agent de ordine, dupa care si-a rezolvat si a trecut la circulatie dar n-a facut munca de politie", a afirmat Grigore Blaga, fostul sef al IPJ.

Colonelul in rezerva a acumulat in total 22 de ani de conducere in politie. Prima data a fost sef la politia din Campia Turzii, mai apoi a fost seful politiei din Turda, dupa care seful politiei municipiului Cluj-Napoca.

 

De aici a trecut ca si adjunctul sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj si a ocupat apoi functia de sef al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook