Glob produs la Cluj, sparge topurile in America. Vezi aici cat costa


Cel mai vandut glob din Statele Unite ale Americii este produs la Cluj. Acesta se numeste orhidee dubla sau lacrima, pentru ca este in forma de lacrima.

In SUA, globul costa 13 dolari bucata si s-au vandut in acest sezon, conform statisticolor primite de la magazinele americane, peste 20.000 de globuri.

"Conform raportului venit de la clientul nostru din America, pe locul in I la vanzari este acest glob care este foarte sofisticat, cu flori, cu margele, pistile, aur, margelute aplicate, strasuri, tot ce se poate inchipui pentru un glob il contine acesta", a spus Mihaela Turcu, manager la Prodglob Glass.

Acesta este produs la fabrica de globuri din Cluj, iar daca ar fi ca o singura persoana sa realizeze intregul proces tehnologic al produsului ar dura o zi intreaga.

 

Fabrica clujeana mai produce si globuri cu cristale Swarovski, iar pretul unui astfel de ornament pentru brad poate sa coste si 50 de euro in magazin. Pretul unui astfel de glob este mare pentru ca o singura pietricica cu care este ornamentat costa 1 euro.

Comentarii Facebook