Grigore Blaga: Arestul IPJ nu s-a modernizat pentru ca s-a facut un hotel de lux VIDEO



Fostul sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj, Grigore Blaga, sustine ca arestul IPJ a fost lasat in paragina si in conditii  inumane, desi au fost bani pentru a-l moderniza, dar care s-au folosit in locuri in care nu era neaparat nevoie.

"Pe mine ma deranjeaza ca IPJ Cluj a primit bani si in loc sa-i foloseasca pentru ameliorarea conditiilor de la arest, va amintiti ca a facut un restaurant la Colina si nu stiu ce sala de conferinte si hotel. Adica nu se poate, era o sala de conferinte, o sala de mese si era suficient. Eu am tinut acolo bilanturi anuale cu participarea ministrului, deci se putea. A mai trebuit o sala de conferinte? La ce sa foloseasca? E bataie de joc. Acolo existau conditii minime pentru cazarea politistilor", a mai spus ,in cadrul emisiunii Stiri de Cluj LIVE, Grigore Blaga.

Centrul de pregatire de la Colina este compus dintr-o sala de curs si un hotel, investitia ridicandu-se la doua milioane de euro, iar la cladirea de pe strada Albac, unde functioneaza Sectia 3 de politie, investitia totala s-a ridicat la 6 milioane de lei.

 

Colonelul in rezerva Grigore Blaga a fost sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj in perioada 1997-1999.

 

Vezi mai jos intreaga emisiune Stiri de Cluj LIVE de joi, 15 decembrie...

Stiri de Cluj LIVE! Emisiune de la ora 19.00 despre cazul Stoia si "excursiile" la bazinul de la Clinica de Recuperare

Comentarii Facebook