Miercuri 24 Aprilie

Focul de artificii din Piata Avram Iancu a fost urmarit de cateva sute de clujeni - VIDEO

Cateva sute de clujeni au iesit in strada in noaptea de Revelion pentru a urmari focul de artificii oferit de primarie. Distractia din bani publici s-a rezumat la atat, nu au fost organizate concerte ca in ceilalti ani.

 

Primarul Sorin Aposu a declarat pentru Stiri de Cluj ca in acest an nu a mai fost gasit un sponsor pentru concertul de Revelion, asa ca singura "distractie" oferita celor care au iesit in Piata Avram Iancu a fost un foc de artificii. Edilul a mai spus ca primaria Cluj-Napoca nu a dispus de bani in plus pentru a organiza o petrecere pe cinste.

 

La evenimentul din noaptea dintre ani a participat si premierul Emil Boc, impreuna cu sotia sa si cele doua fiice. Primul ministru a fost cel care a dat tonul la numaratoarea inversa si a deschis prima sticla de sampanie.

 

Din nefericire pentru cei care si-au pus sperante ca vor petrece Revelionul in strada, in acest an la Cluj, dupa ce au ciocnit o cupa de sampanie au trebuit sa plece spre acasa. Concertul de anului trecut sustinut de Samatha Fox a fost doar o amintire placuta, care insa nu s-a mai repetat in acest an.

Comentarii Facebook