Fiul lui Gore, Sami David, a fost retinut pentru scandal in strada VIDEO


Fiul cunoscutului interlop Gore a fost retinut a doua oara in ultimele doua saptamani, de aceasta data pentru scandal in strada.

Sami David a fost transportat la Sectia 1 de Politie pentru audieri, impreuna cu alti tineri.

 

"Ieri, (n. red. miercuri 24 august) Politia Cluj s-a autosesizat pentru savarsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice dupa ce in jurul orei 16.20 cinci tineri au agresat un barbat pe raza municipiului. Principalii suspecti au fost depistati si identificati. Patru au varste cuprinse intre 21 - 25 de ani, iar al cincilea este un minor de 17 ani", a precizat pentru Stiri de Cluj purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

 

In fata Politiei a fost asteptat de mama lui, fosta sotie a lui Gore, si de fratele sau. Acestia s-au legat de jurnalisti, amenintandu-i in momentul in care i-au filmat.

"Lasati-ma in pace ca si asa sunt in c...t de multe luni. V-am rugat sa nu ma filmati", a tunat Carmen David.

 

Copiii lui Gore au mai fost retinuti in 12 august pentru transport de droguri. Tinerii, R. Andrei, de 24 de ani, D. Andrei Elisei, de 18 ani, si un minor de 17 ani, au fost opriti in trafic pe strada Islazului din cartierul Manastur, avand o borseta cu circa 100 de pliculete cu o substanta despre care exista suspiciuni ca ar fi droguri.

Gore, tatal minorului si al tanarului de 18 ani, este si el in arest, dupa ce a injunghiat in noaptea de luni spre marti un brancardier de la UPU 1. Gore  a fugit de la locul faptei si a fost gasit cateva ore mai tarziu. El a fost retinut pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de miercuri a fost arestat pentru 29 de zile.

 

Vezi si...

Copiii lui Gore au fost retinuti vineri seara pentru transport de droguri- VIDEO

Imagini de pe camerele de supraveghere de la UPU Cluj din momentul in care Gore l-a injunghiat pe brancardier

Gore a fost arestat pe 29 de zile! Interlopul clujean este cercetat pentru tentativa de omor! VIDEO

Comentarii Facebook