Copiii lui Gore au fost retinuti vineri seara pentru transport de droguri- VIDEO

Trei tineri intre care si copii ai lui Gore, pe numele adevarat Marius David, au fost prinsi de politistii clujeni in timp ce transportau substante interzise. 

 

Tinerii, R. Andrei, de 24 de ani, D. Andrei Elisei, de 18 ani, si un minor de 17 ani, au fost opriti in trafic pe strada Islazului din cartierul Manastur.

 

"In seara zilei de 12 august, la ora 19.15, politistii au oprit in trafic un autoturism. In autoturism se aflau trei tineri, iar datorita faptului ca erau suspecti au fost condusi la Sectia 4. Asupra unui dintre ei s-a gasit o borseta in care avea circa 100 de pliculete cu o substanta despre care exista suspiciuni ca ar fi droguri. cercetarile vor fi continuate de Crima Organizata", a declarat subcomisarul Ovidiu Miclea, seful Sectiei 4 de Politie.

 

Acesta a spus ca tanarul care a trezit suspiciuni a devenit agitat in momentul in care masina a fost orpita de politisti si a refuzat sa isi decline identitatea.

 

Pliculetele vor fi duse la lalaborator pentru a se stabili ce fel de substante contin. Intrebat de jurnalisti ce este in plicuri, unul dintre tineri a spus ironic: martisoare.

 

Gore, tatal minorului si al tanarului de 18 ani, este si el in arest, dupa ce a injunghiat in noaptea de luni spre marti un brancardier de la UPU 1. Gore  a fugit de la locul faptei si a fost gasit cateva ore mai tarziu. El a fost retinut pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de miercuri a fost arestat pentru 29 de zile.

 

Vezi si

Gore a fost arestat pe 29 de zile! Interlopul clujean este cercetat pentru tentativa de omor! VIDEO

Comentarii Facebook