Femeia de 71 de ani, căreia i-a fost extirpată o tumoare de 18 kg, este foarte bine - VIDEO

 

Maria Nistor, femeia de 71 de ani din județul Alba, operată săptămâna trecută la Institutul de Urologie și Transplant Renal (IUTR) Cluj se simte bine și va fi externată.

 

Pacienta cu tumora abdominală de aproximativ 18 kilograme, pentru că în final au fost mai multe kilograme pentru că s-au adăugat și alte organe pe care le-am scos, este la 5 zile de la opetrație și deja vrea să plece acasă. Pleacă bine, pentru că toate constantele sunt normale. Și-a reluat toate funcțiile vitale, ceea ce denotă încă o dată că viața bate filmul. Structura ei funcționeală, fizică și biologică este mai bună decât a mea. Sâc!”, a spus profesorul, glumind, Mihai Lucan.

 

Maria Nistor a venit la Cluj-Napoca în căutarea unei soluții salvatoare. ”Aveam durerile astea așa mari. Nu am mai putut suporta și am apelat aici la domnul profesor și mi-au făcut niște analize și m-au operat. Copiii s-au uitat pe internet și au vorbit cu domnul doctor și am pornit spre Cluj. M-a ajutat Dumnezeu și am ieșit cu bine. Așa comportări frumoase au avut cu mine că nu pot să le mulțumesc cât ar trebui!”, a spus femeia.

 

Maria Nistor ar urma să fie externată în această săptămână.

 

Tumoră de 18 kg, extirpată la Institutul de Transplant Renal din Cluj - VIDEO

Comentarii Facebook