Femeia care își maltratează câinele pe malul Someșului este căutată de poliție. Unde a mai fost văzută! - VIDEO și FOTO


UPDATE

Am fost azi sa intreb oamenii care locuiesc prin zona respectiva, si un baiat care isi plimba catelul a recunoscut-o, sau cel putin mi-a spus ca seamana izbitor cu vecina lui, care s-a mutat acolo recent, dupa spusele lui. 

Locuieste pe strada Traian. Am batut la usa si nu mi-a deschis nimeni, iar baiatul vecin cu dansa, care m-a insotit, mi-a spus ca nu prea deschid usa nimanui.

Ce pot sa fac? Va rog sa transmiteti aceasta informatie politiei, pentru a face cercetari”, ne-a sesizat Andreea. Reclamația a fost direcționată spre IPJ Cluj.

Informația nu este încă 100% confirmată.

Vom reveni cu amănunte...

--------------------------

Clujeanca filmată pe malul Someșului, lângă Parcul Feroviarilor, este căutată de poliție, dar încă depistarea ei nu a fost anunțată.

Știri de Cluj a scris marți despre acest caz, iar toată suflarea iubitorilor de animale s-a pus pe treabă.

Dincolo de ancheta poliției, oamenii ne-au semnalat că această individă periculoasă a fost văzută în zona străzilor Decebal sau Traian, dovada că locuiește în zonă.

Pentru depistarea ei, este foarte importantă menținerea presiunii publice.

Ideal ar fi ca această femeie să se prezinte singură la Poliție, pentru a lămuri lucrurile și nu a agrava situația.

Poliția Cluj a anunțat că după apariția imaginile în Știri de Cluj s-a deschis un dosar penal ”pentru comiterea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor”. Femeia din imagini urmează să fie identificată și trasă la răspundere.

Vezi AICI imaginile filmate pe malul Someșului.

Screenshot_2020-12-15-20-26-55-975_com.facebook.katana.jpg

Comentarii Facebook