Clujeancă își bate, maltratează și calcă în picioare câinele pe malul Someșului! Imagini ȘOCANTE - VIDEO


UPDATE

Poliția Cluj a anunțat că după apariția imaginile în Știri de Cluj s-a deschis un dosar penal ”pentru comiterea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor”. Femeia din imagini urmează să fie identificată și trasă la răspundere.

----------------------

O clujeancă a fost filmată marți după-amiază, pe malul Someșului, în timp ce își bate și maltratează câinele, care stă și îndură, semn că aceste ieșiri incontrolabile nu sunt ceva nou. Scena a fost filmată în zona Parcului Feroviarilor, pe malul Someșului. Atenție, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Imaginile surprinse de un clujean sunt extrem de dure. Câinele de mici dimensiuni este lovit și apoi călcat pe cap cu bocancul pentru a fi lovit mai mult. Speriat și extrem de timorat, câinele nu mai mișcă, iar atunci femeie începe și îl târăște pe jos, trăgându-l cu lesa.

Cei care au filmat au sunat la 112 și eu reclamat. Dacă cineva știe cine este această femeie, poate sesiza pe office@stiridecluj.com, iar Știri de Cluj va sesiza mai departe IPJ Cluj. 

Există clujeni care vor să preia animalul și să îi ofere o viață pe care o merită.

Untitled.jpgUntitled1.jpg

Scenele sunt de-a dreptul brutale, iar cei care pot sunt rugați să intervină. Distribuirea va ajuta la prinderea acestui monstru pe două picioare. 

Comentarii Facebook