Expozitie de arhitectura la Turnul Croitorilor


Ordinul Arhitectilor din Romania si echipa Superbia organizeaza expozitia - dezbatere workshop Superbia 1, la Turnul Croitorilor, vineri, 20 ianuarie, de la ora 19.00.

Superbia este un proiect care a reprezentat Romania la Bienala de Arhitectura din Venetia 2010 si care trateaza contrastul dintre confortul privat si spatiile exterioare, ramase ale nimanui, in zonele dezvoltate haotic in ultimii 10 ani: noua periferie, fenomen specific tuturor oraselor mari din Romania.

Workshop-ul Superbia 1 este realizat de echipa Superbia cu sprijinul Ordinului Arhitectilor din Romania, prin finantare din taxa de timbru, in colaborare cu Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai", Asociatia Studentilor Arhitecti si Atelier Mass SRL-D. Parteneri ai evenimentului sunt: Primaria municipiului Cluj-Napoca prin  Turnul Croitorilor - Centru de Cultura Urbana, Primaria comunei Floresti, portalul de arhitectura Arhi Forum.

Vernisajul expozitiei va avea loc vineri, 20 ianuarie, ora 19.00, la Turnul Croitorilor.

Expozitia va fi deschisa in perioada 20 ianuarie - 3 februarie, la nivelul intai al Turnului Croitorilor in Centrul de Cultura Urbana, de pe strada Baba Novac nr. 35.

Orar de vizitare este de luni pana duminica, intre orele 10.00 - 18.00, iar intrarea este libera.

Prezentarea proiectului si dezbaterea vor avea loc sambata, 21 ianuarie 2012, de la ora 16.00, in Floresti, la Casa de Cultura.

Comentarii Facebook