Sambata 23 Septembrie

Expertiza in JAFUL de la Banca Transilvania: Suspectii, Bogdan Baciu si Dan Andrei Hosu, mai scunzi ca atacatorii


Ultima expertiza efectuata in cazul JAFULUI de la Banca Transilvania arata ca cei doi suspecti sunt mai scunzi, unul chiar cu 20 de cm, decat persoanele care apar in imaginile de pe camera de supraveghere.

"In aceasta expertiza se zice ca cel care a intrat in caserie avea 1.90 inaltime, acesta ar fi Bogdan Baciu, conform procurorilor, dar problema este ca el are numai 1,76 metri inaltime. De asemenea, cel care a stat la usa, Andrei Hosu, are conform expertizei criminalistice 1,73 inaltime, dar el are in realitate 1,71 metri inaltime", a declarat avocata Gianina Cuc, care a studiat expertiza marti dimineata.

"Concluzia este ca cei care au intrat in banca au aceste inaltimi si urmeaza sa punem concluzii pe fond. Nu par a coincide deloc cu cei doi clienti ai nostri. Acelasi lucru l-a spus si experiza ADN facuta in Germania: posibilitatea ca cei carora li s-a prelevat probe sa fi fost in banca in 2009 este inexistenta", a mai spus Cuc.

Expertiza criminalistica a fost prezentata judecatorilor de la Tribunalul Cluj, dar sentinta a fost cel putin ciudata.

Dan Andrei Hosu a fost condamnat la 17 ani de inchisoare, iar Bogdan Baciu achitat.

 

Sentinta JAF la Banca Transilvania! Hosu a fost condamnat la 17 ani, iar celalalt acuzat a fost achitat. Avocatii spun ca cei doi erau impreuna la RAR

 

Andrei Hosu (dreapta) si Bogdan Baciu (stanga), sunt acuzati de procurori ca ar fi spart, in februarie 2009, sucursala de pe strada Izlazului, cartierul Manastur, a Bancii Transilvania. Cei doi au fost retinuti in ianuarie 2010 si au stat in arest pana in vara anului 2011.

 

Cum au fost masurati autorii jafului de la Banca Transilvania PLANSE FOTO

Comentarii Facebook