APIA DEJ isi bate joc de oameni! Zeci de oameni se calca in picioare zilnic intr-un sediu inchiriat VIDEO


Zeci de persoane se calca zilnic in picioare la sediul APIA din Dej. Sediul s-a mutat de pe strada Corneliu Coposu pe strada Ecaterina Teodoroiu intr-o cladire mult mai mica, in care APIA sta in chirie.

"Am venit de la 7 dimineata, trebuie sa intru la 12, dar am venit mai repede sa fiu aici la ora la care am programare", ne-a declarat o femeie.

Reprezentantii Agentiei pentru Plati in Agricultura Dej spun ca oamenii sunt de vina pentru aceasta situatie, deoarece se pun la rand inca de dimineata, desi programarile lor sunt la ora 12.

"Sunt comune mai indepartate a caror primarii au bagat microbuze pentru a aduce oamenii la Dej. Vin cate 20 de persoane odata si se pun la rand. Spatiu pentru asteptare este, avem o incapere", a declarat Gabriel Berende, consilier APIA Dej.

Deputatul PNL Cluj, Horea Uioreanu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca a primit zeci de plangeri de la oamenii din zona orasului Dej. "Este o problema grava acolo, deoarece este o batai de joc. APIA sta acolo in chirie. Este inadmisibil ca in orasul Dej sa nu se gaseasca un sediul pentru aceasta institutie si oamenii sa nu stea unul peste altul", a declarat parlamentarul.

Aglomeratia este cauzata de obligativitatea depunerii dosarelor pentru finantarea lucrarilor in agricultura. Oamenii au la dispizitie pana in 15 mai sa faca acest lucru.

 

Video: Dejeanul.ro

Comentarii Facebook