Executie in stil mafiot la Cluj? Resturi dintr-un cadavru gasite in comuna Cornesti! Victima avea un calus la gura VIDEO


Un cioban din satul Igritia, comuna Cornesti, a facut o descoperire macabra, care a creat panica in randul taranilor: resturi carbonizate dintr-un cadavru de barbat.

Ciobanul le-a povestit anchetatorilor ca, sambata seara, a observat doua masini care au coborat dealul de la releul de telefonie mobila din satul Igritia. "Pe deal s-a vazut un foc si masinile au trecut si au plecat spre drumul national. Cainii mei s-au alertat de miros si au urcat pana in locul in care ardea focul, asa ca m-am dus dupa ei. Acolo am vazut ceva ce m-a socat, in foc erau oase de om si un cap cu un calus la gura", le-a spus ciobanul politistilor.

 

Localnicii sustin ca este persoana omorata ar fi o femeie, dar anchetatorii cred ca este vorba despre un barbat judecand dupa dimensiunea oaselor gasite in foc.

 

Politistii cred ca in acest caz ar putea fi vorba despre o crima perfecta, deoarece nu exista informatii despre victima. "Stim ca are undeva intre 20 si 40 de ani si ca are o dantura perfecta. Singura noastra sansa este sa gasim undeva o fisa dentara care sa corespunda cu dantura victimei sau cineva sa reclame o disparitie. Altfel, nu avem nicio informatie. Este ca si crima perfecta", a spus un politist clujean.
 
Anchetatorii sustin ca ar fi posibil ca victima sa fi fost omorata intr-o alta zona a tarii, dar inclina sa creada ca fapta a fost comisa de cineva care stia foarte bine locul. "Zona unde au ars cadavrul este foarte izolat, retras, si este greu de ajuns pana acolo daca nu stii cum. Vorbim despre o poienita in mijlocul padurii", a mai spus politistul.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu, a declarat ca se fac cercetari pentru a se stabili identitatea persoanei si imprejurarile in care aceasta a murit.

 

Video: Dejeanul.ro

Comentarii Facebook