Sorin Apostu catre elevi: Sa invatati si sa nu urmati falsele valori promovate de televiziunile comerciale


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a participat luni dimineata la ceremoniile de deschidere a anului solar din patru scoli din municpiul

Primarul i-a sfatuit pe elevi sa stea cu burta pe carte si sa nu urmeze valorile promovate de televiziunile comerciale.

"Noul an scolar se anunta plin de provocari, schimbari si framântari. Elevii au rolul cel mai important, pentru ca falsele valori care sunt astazi promovate la televizor, cum sa s-ar putea si fara scoala, sunt doar rezultatul unor televiziuni comerciale, care nu tin cont de ceea ce inseamna cu adevarat cultura si invatatura. Iar copiii trebuie sa invete, nu sa urmeze aceste false valori. Parintii au si ei un rol determinant pentru copii, pentru ca acestia, acasa, sa aiba conditii prielnice de a invata. Doresc sa multumesc si cadrelor didactice care au adus invatamantul clujean pe cele mai inalte culmi in tara, si pentru care ne inchinam in fata lor", a spus Sorin Apostu, la Colegiul National "George Cosbuc".

 

Edilul a mai participat la ceremonia de la Scoala Lucian Blaga, la Liceul Pedagogic "Gheorghe Lazar" si la Scoala Liviu Rebreanu. In total, 95.000 de elevi au inceput astazi scoala.

Comentarii Facebook