EXCLUSIV! Calin Platon, fostul prefect de Cluj, a accidentat grav o mama si un copil de trei luni, pe o trecere de pietoni din Grigorescu


Fostul prefect Calin Platon a accidentat grav vineri seara o mama si un copil de doua luni, pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu. Accidentul s-a produs in jurul orei 19.00. Platon a declarat in exclusivitate pentru Stiri de Cluj ca nu a consumat bauturi alcoolice.

Fostul prefect al judetului Cluj, pana in anul 2009, se indrepta spre casa cu masina persoanala si, la o trecere din cartierul Grigorescu, nu a oprit intrand frontal intr-o femeie, care traversa strada cu propriul copil, aflat intr-un carucior.

In urma accidentului, victimele au suferit fracturi ale bazinului, mama, iar micutul Raul Jakab, in varsta de numai doua luni, fractura de splina, fiind operat la Pediatrie infantila, hematom intracranian de 6 cm, hemoragie si dubla fractura parietotemporala.

Copilul a fost internat acum la Clinica Neurochirurgie, unde cel mai probabil urmeaza sa fie operat de urgenta, starea lui fiind foarte grava din cauza cheagului de sange care ii apasa pe creier.

Fostul prefect, Calin Platon, a declarat pentru Stiri de Cluj ca nu era baut in momentul producerii accidentului. "Nu am baut nimic, atat pot sa va spun acum, pentru ca sunt foarte rascolit. Astept sa se termine ancheta politiei. Accidentul s-a produs in cartierul Grigorescu", a adaugat Platon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE:

 

Purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup, a declarat pentru Stiri de Cluj ca accidentul s-a produs pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din cauza neacordarii de prioritate.

 

"Domnul Calin Platon nu a oprit la trecerea de pietoni si a accidentat grav doua persoane, mama si copil, care traversau. Nu era baut si acum nu se poate spune daca avea viteza, pana cand nu vor fi terminate toate cercetarile", a completat inspectorul Sorin Precup.

 

Daca aveti fotografii sau imagini de la accident puteti sa le trimiteti pe adresa office@stiridecluj.ro!

Comentarii Facebook