Bebelusul accidentat de fostul prefect de Cluj pe trecerea de pietoni a fost operat si este in stare critica. Mama copilului a fost si ea operata


Bebelusul, in varsta de numai 3 luni, accidentat grav vineri seara de fostul prefect Calin Platon, a fost operat de urgenta la Clinica de Neurochirurgie din Cluj. Medicii spun ca prognosticul este rezervat.

Chirurgul Stefan Florian, seful Clinicii de Neurochirurgie, a declarat pentru Stiri de Cluj ca operatia a durat cateva ore, dar starea bebelusului este foarte grava.

"Am intrat in sala de operatie imediat ce l-au adus medicii de la SMURD. Starea este grava pentru ca a suferit leziuni cerebrale puternice. Pacientul este si foarte mic, are numai 3 luni, dar problema este ca traumatismele intracraniene sunt foarte grave. A fost transferat la terapie intensiva si este supravegheat", a mai afirmat chirurgul Stefan Florian.

Accidentul, in care bebelusul si mama lui au fost raniti grav, s-a produs vineri, in jurul orei 19.00, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din cartierul Grigorescu.

Fostul prefect, Calin Platon, nu a oprit la trecerea de pietoni si a intrat direct in cele doua persoane. El a declarat in exclusivitate pentru Stiri de Cluj ca nu era baut si nu avea viteza.

 

Comentarii Facebook