”Eu ti-as propune altă zona, totuși” - E rentabil să te muți în zona Aeroportului Cluj? Cât de puternic este zgomotul avioanelor - FOTO


Clujenii care au anumite venituri încep să se gândească să se mute la periferie, penbtru un trai mai liniștit și confort mai mult. Problema este că periferia Clujului vine cu probleme, ba de miros, ba de zgomot, ba de trafic infernal. 

Locuiește cineva în cartierul Someșeni, zona străzilor Branului, Plevnei sau Morii?

Este suportabil zgomotul avioanelor? Dar mirosul gropii de gunoi? Probleme cu persoanele de etnie romă?

Suntem interesați să ne mutăm în zonă și nu știm la ce să ne așteptăm”, a întrebat cineva, dornic să se mute mai la periferie.

Clujenii au observat postarea și au făcut unele precizări. Aceștia au spus că se aude avionul, dar numai în afara casei. 

Am stat pe Traian Vuia la câteva stații de Aeroport, cu avioanele ne-am obișnuit, dar e o biserică acolo care bate clopotele de 3 ori pe zi a cate 15 minute incepand cu ora 7 dimineața. În rest cu oamenii nu am avut probleme, dar sunt mulți ciudați. Eu ti-as propune alta zona totuși”, a scris cineva.

Am un prieten cu casa în Someșeni. Când stăm pe terasă la o poveste luăm o pauză până trece avionul. În casp nu îl prea auzi, are termopan în 2 foi, cred ca în 3 ar izola și mai ok. Se aude mai tare când e aproape deasupra proprietății”, a mai completat un internaut.

Comentarii Facebook