Duminica 28 Aprilie

Gest de bun simț din partea unui șofer care a stropit o femeie cu mașina în Cluj-Napoca: Cinste părinților tăi care te-au educat!


Un tânăr, care a stropit o femeie aflată pe trotuar în timp ce circula cu mașina pe o stradă din Cluj, a făcut un gest de bun simț.

Tânărul a postat pe un grup destinat clujenilor în speranța că o va găsi pe doamna pe care a stropit-o, oferindu-se să îi plătească curățarea hainelor.

Întâmplarea a avut loc miercuri, 13 martie, pe strada Septimiu Albini din Cluj-Napoca.

”Vreau sa îmi cer scuze doamnei pe care am stropit-o azi cu mașina pe Septimiu Albini în jurul orei 14:15. Am văzut târziu balta și nu am reușit sa o evit.

Dacă e pe grup doamna, sa îmi scrie în privat și mă ofer sa plătesc curățarea hainelor.

Îmi cer scuze încă o dată și îmi pare rău.”, a scris Alex pe grup.

Mulți clujeni l-au felicitat pentru inițiativă, menționând că în Cluj nu se întâmplă rar să fi stropit de șoferii neatenți.

,,Acum câțiva ani mergeam la lucru, eram îmbrăcată în alb...un nene șofer m-a stropit pana în cap, eu fiind pe trotuar. Am rămas cu un gust amar. Apreciez gestul dumneavoastră” a scris o clujeancă.

,,Ma copile ! Tu ești din alta lume ! Bravo ! Felicitari !

Cinste parintilor tai care te-au educat”, a completat un internaut.

,,Pentru cei care spun ca nu are rost postarea, are. Și pe mine m-o făcut azi unul ciuciulete, și initial, cand am văzut ce s-a scris aici am zis ca o fi "al meu binefăcător". M-aș fi bucurat nițel”, a adăugat o clujeancă.

Unii spun însă că nu șoferii ar fi principalii vinovați pentru astfel de evenimente neplăcute în trafic, ci calitatea proastă a drumurilor ar duce la formarea bălților.

,,Primăria Cluj-Napoca poate reparati străzile ca să nu mai balteasca apa si evităm situațiile astea!”, a reclamat un șofer.

Comentarii Facebook