Emil Boc ironizeaza o jurnalista, care l-a intrebat: "De ce ati dat drumul circulatiei daca centura nu e gata in totalitate" VIDEO


O jurnalista a fost ironizata de premierul Emil Boc, dupa ce l-a intrebat "De ce inaugureaza centura valcele - Apahida, daca nu este finalizata in totalitate?".

Premierul Emil Boc a fost iritat de aceasta intrebare si a replicat ca: "Inca sase luni sa mai mearga Tir -urile prin CLuj pentru ca o domnisoara jurnalista spune 'Sa nu circule Tir -urile pentru ca pot merge in continuare prin Cluj'. Ei asta inseamna o atitudine uneori iresponsabila din partea unor oameni care nu vor sa inteleaga faptul ca a scoate traficul greu din Cluj este un lucru important, cand mii de oameni au fost pusi in situatii dificile atatia ani si s-au pierdut vieti in accidente".

"Noi nu contestam decizia lucrarilor, domnule premier, ci faptul ca venim sa ne laudam", a spus jurnalista Cosmina Fernoaga, atacata de premierul Emil Boc.

In privinta dublarii pretului centurii, de la 90 de milioane de euro la 140, Emil Boc a declarat ca: "Preturile sunt in conformitate cu normele in vigoare si cine are alte informatii sa mearga la DNA".

 

Centura Valcele Apahida nu este terminata in totalitate, conform proiectului, o portiune de 1 kilometru, unde au avut loc surprari de teren, find ocolita provizoriu cu o mini-centura.

 

Vezi si...

Cum vorbeste Emil Boc italiana si de ce a trebuit Mos Craciun sa astepte 5 ani terminarea centurii Valcele - Apahida

Comentarii Facebook