Cum vorbeste Emil Boc italiana si de ce a trebuit Mos Craciun sa astepte 5 ani terminarea centurii Valcele - Apahida


Premierul nu a uitat sa vorbeasca italiana, cu toate ca au trecut cativa ani de cand le cerea constructorilor centurii Valcele - Apahida, in romana-anglo-italiana, sa termine lucrarea de Craciun.

Poliglotul Emil Boc ii spunea sefului de la firma Pizzarotti la finele anului 2007 ca de Craciun vrea sa fi gata centura: "De Santa Claus sau de Natale ne ducem cu masina, cu renii lui Mos Craciun, de la Apahida la Valcele".

Au trecut cativa ani de atunci si premierul Emil Boc a inaugurat in cele din urma centura, astfel ca renii lui Mos Craciun au acum pe unde sa circule.

Vineri, 21 octombrie, Emil Boc a dat ochii cu acelasi reprezentant al firmei Pizzarotti, unul dintre constructorii centurii, si a rupt-o putin in romano-italiana.

 

Constructia centurii a inceput in vara anului 2006 si s-a terminat abia acum, chiar daca inca nu este 100% ca si in proiect, pentru ca exista o portiune de 1 kilometru unde au fost surpari de teren. Acest tronson a fost ocolit si va fi dat in folosinta numai in luna iunie 2012.

Comentarii Facebook