Elevii și profesorii din Cluj, cu rezultate remarcabile, premiați la Gala Excelenţei Clujene 2016

 

Elevii și profesorii din Cluj, cu rezultate remarcabile, vor fi premiați la Gala Excelenţei Clujene 2016. 

 

Consiliul Judeţean Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, organizează Gala Excelenţei Clujene 2016, eveniment derulat anual la nivel judeţean, cu scopul de a premia elevii şi profesorii care au obţinut rezultate remarcabile la concursurile şi olimpiadele naţionale şi internaţionale derulate în anul şcolar precedent.

 

Ediţia din acest an a Galei Excelenţei Clujene se va desfăşura în cadrul a două festivităţi: prima, în data de 27 septembrie 2016, ora 17.00, destinată elevilor de performanţă, iar cea de-a doua, în data de 5 octombrie 2016, ora 17.00, dedicată profesorilor, dată la care este celebrată şi Ziua Internaţională a Educaţiei. Ambele evenimente vor avea loc în sala Auditorium Maximum a Universităţii „Babeş-Bolyai”, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 3, Cluj-Napoca.

 

Consiliul Judeţean Cluj este şi va rămâne un susţinător activ, inclusiv financiar, al învăţământului clujean şi al elitelor acestui domeniu, conştient fiind că viitorul comunităţii depinde într-o foarte mare măsură de calitatea procesului educaţional şi de rezultatele acestuia. Doresc să îi felicit pe această cale pe toţi cei 216 elevi care prin muncă şi perseverenţă au obţinut performante cu adevărat remarcabile dar şi pe dascălii care le-au călăuzit paşii în drumul lor spre reuşită”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

 

Forul administrativ judeţean clujean îşi propune ca prin intermediul stimulentelor financiare acordate, în sumă totală de 225.200 de lei, să încurajeze performanţa şcolară şi să promoveze elevi şi cadre didactice deopotrivă, ca o încununare a perseverenţei şi a strădaniei acestora de a duce numele judeţului Cluj pe cele mai înalte podiumuri ale performanţei.

 

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi premiate şi cele mai bune unităţi şcolare clujene.  

Comentarii Facebook