Miercuri 25 Noiembrie

Consiliul Județean Cluj pune la bătaie 22.500 de lei pentru realizarea unei aplicații turistice pentru tot județul

 

Consiliul Județean Cluj scoate la concurs un proiect de realizare a unei aplicații turistice pentru smartphone -uri și tablete.

 

Această aplicație reprezintă o metodă digitală rapidă, utilă și constantă de informare care facilitează urmărirea ofertei turistice a județului Cluj într-un mod interactiv, putând fi folosită gratuit de utilizatori și având impact vizual semnificativ în mediul online. De asemenea, aplicaţia se doreşte a fi un instrument necesar în dezvoltarea calității serviciilor turistice, integrând diverse informații cu obiectivele turistice din județul Cluj.

 

Câștigătorul contractului de servicii, a cărui valoare a fost estimată la suma de 22.500 de lei fără TVA, va trebui să integreze în aplicația nou creată diverse materiale multimedia, precum imagini, text și hărți cu obiectivele turistice din județul Cluj, informații generale utile turiștilor (unități de cazare, restaurante, posibilități de agrement, transport, farmacii non-stop, spitale de urgență, evenimente culturale în desfășurare, etc.). Aplicaţia va fi funcțională în sistemele de operare IOS, Android și Windows, compatibilă cu telefoane de tip smartphone și device-uri tip tabletă, conținutul acesteia urmând a fi disponibil în 5 limbi: română, engleză, franceză, maghiară și germană.

 

Această nouă aplicație destinată telefoanelor inteligente și tabletelor are drept scop creșterea gradului de vizibilitate și atractivitate a principalelor obiective turistice din județul Cluj, printr-o promovare intensivă în mediul online. Ne dorim ca această aplicație prietenoasă cu utilizatorii şi adaptată vremurilor pe care le trăim, respectiv evoluţiei tehnologice, să fie creată și implementată într-un timp cât mai scurt”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

 

Persoanele interesate pot depune oferte până marți, 27 septembrie 2016, termenul de transmitere a acestor oferte către Consiliul Județean Cluj fiind justificat de tipologia contractului – de furnizare, fiind în deplină concordanţă cu legislaţia în vigoare din domeniul achiziţiilor publice. 

 

Anunțul a fost postat și pe SEAP cu numărul 50489/22.09.2016.

.

Comentarii Facebook