Eleva de ZECE de la Gheorghe Șincai: La liceul nostru toți elevii au tratat serios BAC -ul. Am luat ZECE fără meditații VIDEO


Una dintre cele trei eleve de la Liceul ”Gheorghe Șincai”, care a luat ZECE la BAC, a vorbit despre performanța ei, dar și a școlii care a avut o promovabilitate de 100%.

Tehnica pe care și eu am aplicat-o a fost să învăț pe măsură ce se preda. Nu am lăsat tot pentru sfârșit. De-a lungul anului am învățat. Profesorii au organizat foarte bine materia și am apucat să o parcurgem la timp, în întregime. În luna iunie, cum am avut vacanță, am putut să fac o recapitulare.

Nu am luat deloc meditații. La nicio materie. Părinții mei au fost încântați și sunt tare mândri de mine. Voi aplica la Litere sau la Drept. Încă nu sunt sigură, dar în principiu Litere și Drept”, a spus Gabriela Todean.

Urmează să sărbătorească reușita cu colegii de la ”Șincai”, mai ales că procentul de promovabilitate a fost de 100%.

Despre rezultatele slabe de la nivel național, Gabriela Todean a spus că de vină sunt și factorii politici. ”Cred că există mulți factori care contribuie la schimbările astea. Probabil și la nivelul Ministerului și la nivelul elevilor, care își schimbă mentalitatea. Eu și colegii mei am fost dedicați procesului de învățare, nu am considerat BAC -ul un examen ușor, știam că o să fie un examen dificil și știam că o să fie un examen important, mai ales cu noua lege a educației”, a mai spus tânăra.

Eleva de zece susține că cel mai greu i s-a părut examenul de la română. ”A fost un subiect dificil la care eu nu mă așteptam să fie Eminescu. Bineînțeles că a fost și relativ accesibil majorității. Istoria mi-a ridicat câteva probleme, dar a fost ok”, a declarat Gabriela Todean.

Comentarii Facebook