El este unul dintre protestatarii Roșia Montană din Cluj, agresat de jandarmi în fața Prefecturii - FOTO

 

Unul dintre protestatarii anti Roșia Montană, care pretinde că a fost agresat de jandarmi, și-a scos certificat medico-legal și va depune plângere. 

 

Radu Costea susține că a fost îmbrâncit de jandarmi în fața Prefecturii Cluj.

 

Vorbeam la telefon şi au venit de pe trotuar, direct spre mine, patru sau cinci jandarmi, m-am speriat, şi am auzit că au spus <<Treci aici>>, m-au îmbrâncit, m-au luat pe sus, am căzut jos şi am vrut să mă smulgă din mulţime, m-au târât spre Prefectură. Am reclamat dureri la mână şi în zona feselor. Mi-am scos certificat de la IML care arată că am suferit leziuni traumatice care s-au putut produce prin cădere şi care necesită două-trei zile de îngrijiri medicale. Pe braţul drept am mai multe echimoze, iar pe partea stângă a toracelui o echimoză roşie violacee. Voi depune plângere împotriva jandarmilor”, a declarat Radu Costea

 

Radu susține că au fost agresați și alți protestatari și i-a relatat totul prefectului Gheorghe Vușcan. ”După ce m-au adus în faţa Prefecturii mi-au cerut să mă legitimez, după care a venit ceva şef şi apoi am fost lăsat să plec. Nu au lăsat un avocat să ajungă la mine. Din câte ştiu au mai fost bruscate alte două persoane”, a mai spus Radu Costea.

 

Protestatarii Roșia Montană, agresați de jandarmi la Cluj. VIDEO din fața Prefecturii Cluj

Comentarii Facebook