Ce spune Jandarmeria Cluj despre BĂTAIA administrată protestatarilor de la Roșia Montană? MOSTRĂ de LIMBAJ DE LEMN

 

Şeful Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, colonelul Florinel Budişan, a declarat că interveția forțelor de ordine de la protestul anti Roșia Montană, de duminică seara, a fost perfect regulamentară.

 

Duminică seara s-a desfăşurat la Cluj-Napoca acest miting neautorizat. Noi i-am avertizat pe oameni şi le-am adus la cunoştinţă în momentul plecării pe traseu că protestul este ilegal. Dânşii au continuat, noi i-am supravegheat, au ajuns în faţa Prefecturii Cluj unde au blocat traficul circa o oră. La un moment dat, am trecut şi am legitimat câteva persoane pe care le-am considerat că au avut o contribuţie la protestul ilegal. Oamenii au reacţionat într-un fel, nu s-au produs incidente majore, persoanele respective au fost sancţionate contravenţional. Dacă sunt persoane care consideră că le-au fost încălcate drepturi, pot să facă demersuri legale. Noi am acţionat corect, cu încadrarea demersurilor noastre în prevederile legale. Nu s-a întâmplat nimic ieşit din comun, am respectat doar prevederile legale în legătură cu acest protest care nu se încadrează în prevederile legii”, a declarat colonelul Florinel Budişan. 

 

Șeful Grupării mobile a continuat pe același ton. ”Au fost persoane legitimate care prezentau interes pentru mitingul care a avut loc şi au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale”, a mai spus Budişan.

 

Protestatarii Roșia Montană, acuzați că primesc bani pentru a ieși în stradă la Cluj! Cum răspund? - VIDEO

Comentarii Facebook