Duminica 28 Aprilie

Efectele furtunii din Cluj: 7 misiuni pentru degajarea arborilor, acoperișul unei case a ajuns pe drum, acoperișul unui bloc a căzut peste mașini - VIDEO


Pompierii clujeni au finalizat intervențiile desfășurate în urma fenomenelor meteorologice din această după-amiază.

Din primele date, s-au înregistrat 7 misiuni pentru degajarea arborilor de pe drumurile naționale sau județene. Acestea au avut loc în localitățile Huedin (1 arbore pe DN1 E60, la ieșire din oraș); Mărișel (1 arbore pe DJ 107), Măcicașu (2 arbori), Ciurila (1 arbore), Dej (1 arbore) Gherla (1 arbore). 

Totodată, pompierii au intervenit pentru degajarea unui acoperiș care a ajuns pe drum în localitatea Livada. Ulterior, pompierii s-au deplasat pe strada Alexandru Vlahuță din Gherla, unde acoperișul unui bloc a căzut peste patru autoturisme parcate.   

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii clujeni rămân la datorie și vin cu o serie de recomandări, în condițiile în care, începând de astăzi 13 iulie, ora 15:00 și până vineri, 14 iulie, ora 8:00, întreaga suprafață a județului Cluj este sub incidența unei avertizări meteorologice de COD PORTOCALIU, însemnând că local, cantitățile de precipitații vor fi de 30 - 40 litri/mp”, transmite ISU Cluj.

Imagini de la intervenția din Gherla

Comentarii Facebook