E plin Clujul de meșteri „puși pe combinații”. Clujeancă: „Mare atenție la astfel de indivizi”


E plin Clujul de tot felul de „afaceriști” puși pe combinații. După ce o familie din Cluj a fost păcălită să plătească în avans lucrările unui meșter clujean, o altă clujeancă a relatat că prietena sa avut o experiență extrem de neplăcută cu un tinichigerist.

„Aș dori să prezint o situație. O prietenă avea nevoie de un tinichigerist și a vorbit cu C.K ca să-i repare mașina, dar de fapt nu el repara mașina, ci un prieten de-al lui. 

C.K. i-a luat o grămadă de bani prietenei mele, omul bietu care a lucrat de abia a văzut un sfert din suma respectivă. 

A durat o săptămână ca prietena mea să-și ridice mașina și nu era vina domnului care a reparat-o și care i-a cerut contactul prietenei mele, să vină să-și ridice mașina, ci a lui C.K căci nu i-a dat numărul ei de telefon. Prietena mea a așteptat o săptămână să-și ridice mașina. Mare atenție la astfel de indivizi!!! Se țin doar de înșelătorii!”, a relatat femeia, pe o rețea de socializare. 

Se pare că ea nu a fost singura care a avut de suferit de pe urma „afacerilor” puse la cale de acest individ: „Și noi i-am vândut o mașină pe care a zis că o plătește în rate și ciu-ciu. Noi oameni buni am avut încredere și de proști nu am făcut contract, oricum suma nefiind mare. Ulterior am aflat că mașina a fost vândută și l-a înșelat și pe omul acela. Noi îl așteptăm la judecată că așa specimen nu merită să scape”, a mai precizat o clujeancă. 


Comentarii Facebook