Haos total în Piața Gării din Cluj! Oamenii fără adăpost vând ce apucă și e mizerie peste tot: ,,Băncile sunt murdare și este lăsat foarte mult gunoi”


Zona din apropiere de Gara din Cluj-Napoca este cunoscută demult ca o ,,locație problemă" a orașului. În nenumărate rânduri clujeni s-au plâns de ilegalitățile și de faptele antisociale care sunt în floare aici.

În zonă își duc veacul mai mulți oameni fără adăpost care, spun clujenii, fac mizerie și lasă locul insalubru, din cauza condițiilor în care trăiesc. Mai nou, pentru a supraviețui aceștia au început să vândă diverse lucruri găsite prin gunoaie precum și bilete de autobuz obținute de la aparatele din oraș. Cei care locuiesc în apropiere de gară susțin că aceștia lasă extrem de mult gunoi în urma lor. 

,,În stația de la gară sunt prezente persoane fără adăpost, băncile sunt murdare și este lăsat foarte mult gunoi în urma acestora. Sunt desfășurate și activități de vanzare a fructelor, sau a diverselor bunuri colectate din gunoaie de către aceștia, sau chiar a biletelor de autobus.", reclamă o clujeancă. 

Deși în Cluj-Napoca există locuri care să primească persoane fără adăpost, mulți dintre aceștia rămân pe străzi. 

O soluție ar fi acțiuni mai dese ale autorităților locale și îndrumarea oamenilor fără locuință spre Adăpostul de Noapte al Primăriei Cluj-Napoca. de pe strada Oașului, nr. 298. Aici, se oferă cazare pe timpul nopții și o masă caldă. 

Comentarii Facebook