Trei mașini implicate într-un accident în cartierul clujean Andrei Mureșanu. Două persoane, dintre care o fetiță, au fost transportate la spital

Accident în cartierul clujean Andrei Mureșanu pe strada Ioan Budai Deleanu. O fetiță de 12 ani și o femeie au fost transportate la spital


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe strada BudaI Deleanu din municipiul Cluj-Napoca.

Reprezentanții Inspetoratului pentru Situații de Urgență Cluj au declarat pentru Știri de Cluj că la fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SAJ. La locul accidentului au găsit trei autoturisme avariate fără ocupanți în acestea, întrucât aceștia ieșiseră deja din mașini.

Două persoane au fost consultate de către echipajul SAJ, respectiv o femeie și o minoră de 12 ani, care au fost ulterior și transportate la spital. Din fericire, conform primelor evaluări acestea prezentau afecțiuni ușoare. 

Reprezentanții Poliției Cluj au declarat pentru Știri de Cluj că ”un autoturism condus pe strada Ioan Budai Deleanu nu ar fi acordat prioritate unui auto condus pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea. Dupa coliziune, unul dintre autoturisme a intrat in coliziune cu o altă mașină aflată în circulatie, iar celalalt auto implicat inițial în impact a fost proiectat într un gard. În accident au fost implicate 3 mașini. Conducatorii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”.

FOTO : Arhivă


Comentarii Facebook