Dupa Cinema Marasti, urmeaza o alta sala cu vizionari gratis. Vezi care este


Primarul Sorin Apostu a anuntat la inaugurarea Cinema Marasti ca urmeaza sa fie modernizat un alt cinematograf cunoscut clujenilor, unde accesul va fi tot gratuit.

Dupa investitia din Marasti, municipalitatea vrea sa reniveze si Cinema Dacia din Manastur. Acest spatiu a fost administrat de firma SC ATRISS SRL, care a solicitat in instanta, in calitate de chiriasa a RADEF Romania Film, revocarea partiala a HCL  nr. 475/2009 (privind preluarea de catre Consiliul local a celor 4 cinematografe, printre care si Dacia). Litigiul a fost castigat de primarie, dar pe rol a mai fost un proces.

"In cel de-al 2-lea proces noi am solicitat evacuarea firmei SC ATRISS SRL pentru ca ocupa spatiul abuziv. Am solicitat instantei obligarea societatii la plata taxei de ocupare abuziva si a majorarilor de intarziere aferente. Litigiul are termen in 24 octombrie 2011 la Tribunalul Cluj. Am solicitat preschimbarera termenului de judecata pentru ca imobilul, se prezinta intr-o stare avansata de degradare si necesita inceperea cu prioritate a unor lucrari de revitalizare, precum si pentru ca este ocupat frecvent de persoane fara adăpost, fiind considerat un adevarat focar de infectie de catre cetatenii din zona", a declarat primarul Sorin Apostu.

El a spus ca imediat ce se va putea intra in spatiu, cinematograful Dacia de la strada Bucegi va fi renovat si redat publicului, cu acces gratuit.

 

Vezi si...

Cum arata noul Cinema Marasti! Primaria a anuntat ca toata lumea intra gratis FOTO si VIDEO

 

Comentarii Facebook